Vakantiehuis Drenthe met hond

Vakantiehuis Drenthe met hond

Naar een vakantiehuis in Drenthe met de hond? Wilt u er heerlijk even tussenuit met familie of vrienden en wilt u de hond ook meenemen? Een vakantiehuis huren in Drenthe met hond is een goed idee! Bij Drents Genoegen kunt u een ruim en luxe vijfpersoons vakantiehuis huren en uiteraard mag uw trouwe vriend ook mee.
Deze eigentijdse accommodatie biedt comfort, rust en ruimte. Wees welkom in ons vakantiehuis in Drenthe met uw hond!

Huisje huren in Drenthe met hond

Als u een huisje wilt huren in Drenthe met de hond, dan bent u bij Drents Genoegen aan het juiste adres. Ons huisje in Drenthe is te huur voor maximaal 5 personen en 2 honden.
Vlakbij het huisje is een groot natuurgebied, het Holtingerveld, waar u heerlijk kunt wandelen met elkaar en uw viervoeter.

Na afloop van de wandeling is het heerlijk toeven in uw comfortabele vakantiehuis met alle luxe en comfort.
Kom ook genieten van ons huisje in Drenthe met uw hond.

Bekijk alle details en foto’s van dit Drents vakantiehuis >             

Op vakantie naar Drenthe met de hond

Met in de buurt 2 losloopgebieden voor honden is het voor u als hondenbezitter ideaal om op vakantie naar Drenthe te gaan met de hond. Uw hond meenemen naar ons vakantiehuis is een vakantie voor het hele gezin. 

Het vakantiehuis is omgeven door diverse Drentse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Om de hoek liggen prachtige natuurgebieden zoals het Holtingerveld en Nationaal park Dwingelderveld. Ook het Nationaal park Drents-Friese Wold en het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa zijn een bezoek waar en makkelijk bereikbaar.

               

Huisdieren zijn toegestaan in ons vakantiehuis in Drenthe

Uw hond hoeft natuurlijk niet thuis te blijven want huisdieren zijn toegestaan in ons vakantiehuis in Drenthe. Bij aankomst in uw vakantiehuis staat de waterbak al voor uw hond klaar. Het huis heeft een prive parkeerplaats en een eigen ingang. Ook biedt het gratis Wifi, en een eigen tuin met terras en zitjes. De ruime tuin biedt veel privacy. Hier kunt u heerlijk genieten van een hapje en en drankje. Zo beleeft u Drenthe op zijn best. Geniet van de luxe en comfort van ons vakantiehuis als u een huisje gaat huren met uw hond in Drenthe voor maximaal 5 personen. 

Op zoek naar een vakantie adres in Drenthe waar honden welkom zijn?

U hoeft niet verder te zoeken naar een vakantie adres in Drenthe waar honden welkom zijn. Bij Drents Genoegen mag u zelfs 2 honden meenemen in het vijfpersoons vakantiehuis. In de omgeving zijn er veel wandelmogelijkheden en de natuur is er prachtig. Na het genieten van de mooie natuur is het een genoegen om thuis te komen in een vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien.

Vakantie Drenthe met je hond

Vakantiehuis met hondenoppas

Ook de hond mag mee naar uw vakantiehuis in het mooie en gezellige Drenthe. En wilt u een keer een dagje weg naar bijvoorbeeld een museum waar u hond niet welkom is? Dan kunnen wij een hondenoppas voor u regelen. Op deze manier kunt u genieten van de mooie natuur in de buurt van uw vakantiehuis, maar ook van diverse musea en andere culturele uitjes.