Het Drents Genoegen

De vakantie appartementen van het Drents Genoegen bevinden zich in het voorhuis van een karakteristieke sfeervolle woonboerderij uit 1832 op loopafstand van natuurgebied Holtingerveld.

Als gast heeft u een compleet ingericht appartement met woonkamer, 2 slaapkamers en een keuken voorzien van alle hedendaags comfort.
De appartementen hebben een eigen ingang, parkeerplaats en ruime tuin met terras waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Natuurlijk beschikt onze accommodatie over gratis Wifi.

U kunt bij ons met z’n tweetjes terecht, met de hele familie of voor zakelijke doeleinden. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie vakantie of een weekendje weg in Drenthe.

Wie zijn wij?

Sinds februari zijn wij trotse eigenaar en bewoners van het Drents Genoegen. Zelf wonen wij met onze 2 kinderen in het achterhuis van de woonboerderij met een prachtig uitzicht op het Holtingerveld.

Vanaf 23 april 2021 zijn onze vakantie appartementen geopend. Komt u ook genieten van een vakantie in een van onze vakantiewoningen in Drenthe?

Wij kijken uit naar uw verblijf!

Joyce en Eelco